Teaser: Porsche Macan

Porsche Macan Teaser
Porsche gooit enkele Macan-teasers het web op, de onthulling volgt in november in Los Angeles.

Porsche onthult haar eerste teaser-video voor de nieuwe Macan, de baby-Cayenne die in november op het Autosalon van Los Angeles zal worden voorgesteld. De Duitsers beschrijven de wagen als een ‘compacte, geconcentreerde en intensieve sportwagen die praktisch is, maar nooit gewoontjes’. We mogen ook een scherp zijaanzicht verwachten met een sportief aflopende daklijn. Blijkbaar krijgt de Macan ook de vierpuntige LEDs van de Porsche 918 Spyder.

Hoewel motoren voorlopig niet officieel bevestigd werden, kregen we onlangs foto’s van een dealerpresentatie te zien waarin we de komst van een twin-turbo 3.0-liter V6 en een twin-turbo 3.6-liter V6 aangekondigd zagen. Deze laatste zou zo’n 400 pk en 550 Nm leveren, terwijl de instapmotor bovendien wel eens een viercilinder zou kunnen zijn. Aandrijving gebeurt op de vier wielen, maar met een duidelijke sportieve focus op de achterwielen. Tot slot krijgt de Macan ook een Torsen LSD.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...