Head-Up Display voor de nieuwe MINI

MINI Head-Up Display 2014
MINI lost opnieuw details over de nieuwkomer, die op 18 november onthuld zal worden.

Officiële exterieurbeelden krijgen we nog steeds niet te zien, maar nu mogen we alvast eens piepen in het interieur van de nieuwe MINI Cooper. De populaire vierwieler krijgt een hoop nieuwe technologie aan boord, waaronder ook optioneel een head-up display met informatie over de snelheid, navigatie, entertainment en waarschuwingen.

Verder zal de nieuwe MINI uit te rusten zijn met een automatisch remsysteem voor voetgangers, dat werkt met behulp van een camera gemonteerd in de voorruit. Nader je bovendien een ander voertuig te dicht, dan krijg je zowel visuele als auditieve waarschuwingssignalen. Negeert de bestuurder deze toch nog, dan zal de wagen automatisch beginnen remmen tot stilstand of tenminste de ernstigheid van de crash trachten te minimaliseren. Verder verwelkomt de MINI ook automatische grootlichten, adaptieve cruise control, verkeersbordenherkenning en een semi-automatisch parkeersysteem.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...