Neiman Marcus verkoopt de Vanquish Volante

Aston Martin Vanquish Volante - Neiman Marcus
Neiman Marcus neemt elk jaar een bijzondere sportwagen op in de kerstcatalogus, voor 2013 werd de Aston Martin Vanquish Volante gekozen!

De warenhuisketen groepeert elk jaar de leukste en mooiste kerstcadeaus in alle prijsklassen, al steekt er elk jaar wel iets bovenuit. Ook de autoliefhebbers kunnen hun hebbeding bestellen voor onder de kerstboom, wederom in diverse afmetingen en vormen. De voorbije jaren kon je zo een unieke McLaren MP4-12C Spider, een Ferrari FF, een Chevrolet Camaro Convertible of een Jaguar XJ L proberen aan te kopen. Proberen inderdaad, want keer op keer vliegen de dure sportwagens ongezien snel de deur uit. Ondanks de kostprijs vaak hoger ligt dan je bij de lokale dealer, maar je hebt hem gelukkig wel iets sneller en voldoende uitgerust.

Dit jaar kreeg Neiman het voor elkaar om 10 dakloze Aston Martin Vanquish Volante’s aan te bieden. In een bijzonder strakke blauwe Seychelles Blue koetswerkkleur en met bijpassende 20″ lichtmetalen velgen. Daarachter vinden we blauwe remklauwen die de Britse GT bijzonder snel in stilstand kan krijgen! Motorisch krijg je hetzelfde als elke andere toekomstige eigenaar, namelijk een heerlijke V12 die in staat is om 570 pk en 620 Nm te genereren. Hiermee geraak je in 4,1 seconden aan 100 km/u en is het gedaan met accelereren wanneer de naald 300 km/u aanwijst. De traditionele auction begint op 23 oktober 12:00 en de verkoopsprijs ligt op $344.500, daarvan gaat er $3.000 naar een goed doel.

Aston Martin Vanquish Volante - Neiman Marcus

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...