Gespot: Top Gear test de McLaren P1 in Brugge!

Top Gear test de McLaren P1 in Brugge
Na een Chinese toeristische invasie zijn de heren van Top Gear nu gevallen voor de charmes van Brugge.

Je kan in Brugge terecht voor het oude stadsgedeelte, de reien of de vele grote musea. Ongetwijfeld bijzonder boeiend, maar we gaan er vanuit dat Jeremy Clarkson een betere reden had om in de hoofdstad van West-Vlaanderen te vertoeven, zeker als we zijn gezelschap aanschouwen. Twee grote Range Rovers als camerawagens en een bijzonder zwarte McLaren P1.

Top Gear Seizoen 20 ligt al enkele weken achter ons dus werken de Britten best snel door om ons terug te entertainen op zondagavond. Met de recente lancering van heel wat lekkere sportwagens mogen we nog heel wat leuke afleveringen verwachten. De McLaren P1 heeft alvast enkele grote troeven achter de hand, zo levert het 3.8-liter V8 motorblok maar liefst 916 pk. Daarmee kan je in 7 seconden de naald al voorbij 200 km/u krijgen, terwijl hij ook op de befaamde Nurburgring een bijzonder strakke tijd neerzet.

Wanneer we deze Belgische aflevering mogen aanschouwen, is nog niet duidelijk. Bovendien bestaat de kans dat de geschoten beelden eerder gebruikt zullen worden voor een kerstdvd, die er naar goede gewoonte ook zit aan te komen. Als dappere Belgen zijn we alvast fier dat we Top Gear mochten verwelkomen! (Foto’s via Mike CrawatMaxim Termote)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gespot: Top Gear test de McLaren P1 in Brugge!"

  1. aventador51 10-10-2013 om 17:30

    hij is paars niet zwart

Reageer

Reactie aan het plaatsen...