Impressie: Rolls-Royce Wraith Drophead Coupe

Impressie: Rolls Royce Wraith Drophead Coupe
Rolls Royce heeft net de Wraith gelanceerd en kan nu uitkijken naar nieuwe varianten.

Een aannemelijke piste die de Engelsen uit Goodwood kunnen volgen is het ombouwen van hun Wraith Coupe tot een cabriolet. De basislijnen zijn alreeds aanwezig, al zal er meer dan een schaar aan te pas moeten komen. Tovenaar Theophilus Chin wil het ontwikkelingsteam alvast een duwtje in de rug geven en kwam met een Wraith Drophead Coupe impressie op de proppen. Momenteel kan je bij Rolls Royce al een bijzonder luxueuze – en dure ! – Phantom Drophead Coupe krijgen, maar misschien is dat voor veel jonge rijken net een brug te ver.

Met de verjonging van het gamma met de Ghost en de Wraith zullen we vrij zeker een cabrio mogen verwachten. De krachtbron die voorin de Wraith ligt is de sterkste die ze ooit bouwden bij Rolls, ook in de toekomstige Convertible verwachten we niet anders. Daarmee geraakt de huidige Coupe in 4,6 seconden vanuit stilstand tot aan 100 km/u, een dakloze variant zou daar maar iets langer over doen.

Met onderstaande impressie kunnen we nog even dromen, we verwachten ten vroegste eind 2015 nieuws omtrent de uitbreiding van de Wraith. De aanwezigheid van het Phantom Drophead Coupe unieke achterdak dat optioneel uitgevoerd kan worden geborsteld aluminium of teakhout ter waarde een kleine stadswagen is ook nog koffiedik kijken, maar aangezien personalisatiemogelijkheden welig tieren bij Rolls Royce, mogen we alvast op onze beide oren slapen.

Impressie: Rolls Royce Wraith Drophead Coupe

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...