MINI Bulldog is terug!

MINI Cooper 2014 Marketing Campaign Bulldog
Bulldog Spike maakt kennis met de derde generatie MINI in de nieuwste reclamecampagne.

Op de officiële onthulling van de nieuwe MINI Cooper moeten we nog enkele weken wachten, maar MINI ging alvast van start met haar marketingcampagne. In een nieuwe TV-reclame keert de eerder geziene bulldog Spike terug om de nieuwkomer te vergezellen. En zelfs te beschermen wanneer een grote Deense hond de MINI benadert. De MINI zelf zagen we eerder al ontbloot, maar officieel is de snoet natuurlijk nog niet gekend. Vandaar wordt die nog maar even bedekt.

Tot 18 november nog, want dan zal de nieuwe MINI onthuld worden in de fabriek te Oxford. Het model staat op het UKL1-platform en zal beschikbaar zijn met onder andere een 1.5-liter driecilinder benzinemotor en 136 pk, maar ook een 1.5-liter diesel met 116 pk. De 1.6-liter benzinemotor moest plaats maken voor een grotere 2.0-liter viercilinder met 192 pk en 280 Nm. Vanaf het eerste kwartaal 2014 wordt de wagen in het straatbeeld verwacht.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...