In Beeld: MINI Challenge 5 & 6 oktober 2013


Wij waren aanwezig op de trackday van MINI in Mettet!

MINI organiseerde op 5 en 6 oktober een weekendje circuitrijden voor hun klanten op het circuit van Jules Tacheny. De MINI enthousiastelingen waren dan ook het centrale punt van het hele gebeuren. Je kon je inschrijven met je eigen wagen, een MINI dus, om eens te proeven van het hele race-gebeuren. Samen met Trackdays.be heeft MINI hun klanten tot in de puntjes verwend. De sessies gingen van start om half 11 en eindigden rond 17 uur. MINI zorgde voor taxi-ritten met een MINI John Cooper Works en een MINI John Cooper Works GP, zodat je ook eens kon zien (én voelen!) wat een MINI écht in zijn mars heeft. De combinatie van 218 pk en ervaren racepiloten zorgde uiteraard voor de nodige adrenaline.

Tijdens de voormiddag werden de MINI-rijders begeleid door het Trackday.be-team dat de ideale lijnen toonde op het circuit. Ook hier werd een ervaren piloot voor aangesteld. ’s Middags werden de klanten vervolgens in de watten gelegd met een lekkere BBQ en in de namiddag mocht je dan je eigen racekwaliteiten uit de kast halen tijdens het vrij rijden. Indien je achteraf nog even wou uitblazen, of genoeg had van het racen (nooit?), kon je altijd terecht in de MINI-Bar of een ballonvaart maken boven het circuit. De eerste dag namen er 66 verschillende MINI-rijders deel en op de tweede dag zelfs 80 verschillende wagens. Ondanks de grote opkomst verliep de organisatie vlotjes en genoot iedereen van een racy en geslaagd weekend!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...