Poll: Ferrari F12 vs Porsche 911 vs Chevy Corvette

Chevrolet Corvette vs Porsche 911 vs Ferrari F12
Italiaanse passie, Duitse perfectie op Amerikaanse spierkracht?

Voelt de Ferrari F12 Berlinetta zich thuis op Amerikaanse bodem? Motor Trend ging het na en zette de Italiaan tegenover de Porsche 911 Carrera 4S en de Chrevrolet Corvette. Die laatste speelt een thuismatch, want het oordeel wordt geveld op het Laguna Seca circuit.

Een V12 met 740 pk, een flat-six met 400 pk of een een machtige 6.2-liter met 450 pk? Ok, de cijfertjes spreken duidelijk in het voordeel van de volbloed. Ook het geluid lijkt op het eerste zich onevenaarbaar. Maar deze vergelijking gaat over meer dan cijfertjes. Voor de prijs van één F12 kan je bovendien 4 Corvette’s kopen, al zullen sommige mensen gewoon ongestoord verder sparen voor die eerste.

Houd je het graag subtiel, dan is de Porsche 911 Carrera 4 S misschien meer je ding. Met zijn tijdloze uiterlijk valt hij allesbehalve op, maar kenners horen de boxermotor van ver al aankomen. Geboren voor het circuit, maar met de laatste generatie op-en-top veilig en comfortabel voor het dagdagelijkse woon-werk verkeer. Tijdloos rijplezier! Welke kiezen jullie? (Via: Motor Trend)

Ferrari F12, Chevrolet Corvette of Porsche 911?

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

1 reactie op "Poll: Ferrari F12 vs Porsche 911 vs Chevy Corvette"

  1. mrnix 07-10-2013 om 13:50

    911… blijft altijd beste rijders auto ^^

Reageer

Reactie aan het plaatsen...