Mercedes-Benz doet gouden zaken

Rijtest: Mercedes A45 AMG
Mercedes-Benz verkocht in september 142.994 wagens, de beste maand ooit voor de Silberpfeile

Mercedes-Benz zit op de snelweg naar succes! Met de nieuwe A-Klasse, de daarop gebaseerde CLA en binnenkort ook GLA schieten de verkopen omhoog. In september werden 142.994 wagens verkocht: een stijging van 15,9 procent op jaarbasis en de beste maand ooit voor de Duitsers. Maar ook de nieuwe E-Klasse en S-Klasse zijn succesverhalen, zeker in China, waar er een toename van 21 procent in de verkopen was waar te nemen.

Maar liefst 1,06 miljoen wagens verlieten de showroom in de eerste negen maanden van 2013, waarmee Mercedes-Benz meteen afstevent op een nieuw verkooprecord voor 2013. ,,Nooit eerder heeft Mercedes-Benz meer auto’s verkocht in één maand tijd dan in september 2013,” zegt saleshoofd Joachim Schmidt in de mededeling. ,,Als we de voorbije negen maanden bekijken, dan kunnen we gerust stellen dat we opnieuw een recordjaar zullen boeken.” (Via: Knack)

2014 Mercedes-Benz S63 AMG

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...