Video: Porsche 918 Spyder in detail

Autosalon Frankfurt 2013 Porsche
Porsche geeft een woordje uitleg bij de innovatieve aandrijving van de 918 Spyder.

Porsche stelde in Frankfurt eindelijk de productieversie voor van de 918 Spyder. Hij werd ontwikkeld om de ultieme milieuvriendelijke sportwagen te worden, maar heeft met de McLaren P1 en Ferrari LaFerrari wel al meteen wat concurrentie.

In een video zet Porsche alle cijfertjes mooi op een rijtje om iedereen te verbazen. Een 4.6-liter V8 met twee elektromotoren is gecombineerd goed voor 887 pk en 1.280 Nm koppel. Een sprint van 0-100 km/u in 2,8 seconden en een topsnelheid van 345 km/u vervolledigen het lijstje. Maar er zijn ook andere weetjes zoals verbruik, elektrisch rijbereik en de verschillende modi waarin je met de 918 Spyder kan rijden. Kijk en leer!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...