Spyshots: Facelift Mercedes CLS Shooting Brake

Facelift Mercedes CLS Shooting Brake
De CLS Shooting Brake is klaar voor zijn eerste facelift.

De CLS Shooting Brake maakte in de zomer van 2012 zijn debuut. Iets meer dan een jaar later is hij volgens Mercedes echter al toe aan vernieuwing. Deze nieuwe CLS Shooting Brake werd van dichtbij gespot en vastgelegd op camera. Hij heeft hier en daar nog wat camouflage, maar toch zijn er al wijzigingen te spotten. Zoals we kunnen zien zal de CLS een nieuwe neus krijgen met vernieuwde koplampen. Aan de achterkant lijkt ons weinig of niks veranderd.
De interieurfoto’s, die ’s nachts zijn getrokken, tonen ons een zwart doek dat het multimediasysteem bedekt. Een update hier en daar, jullie kennen het verhaal.

Het motorengamma geeft ons de keuze uit dezelfde motoren als bij de huidige CLS. Maar misschien komt er wel een verrassing uit de bus en zou er een nieuwe 3.0-liter V6 bijzitten met dubbele turbo’s. Deze zou dan goed zijn voor zo’n 333 pk en 480 Nm aan koppel. We mogen de nieuwe CLS Shooting Brake ergens begin volgend jaar verwachten. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...