Kleine update voor Subaru Outback

Subaru Outback 2014
Subaru geeft de Outback een kleine update voor het komende jaar.

Stilstaan is achteruitgaan! Daarom voorziet Subaru een update van de goede oude Outback, die al vanaf 1996 in Europa beschikbaar is. De update is miniem, maar het MY2014 model krijgt nieuwe 17-inch velgen en twee frivole kleurtjes: Deep Sea Blue Pearl en Dark Grey Metallic. De zwarte plastic beschermstukjes werden bovendien vervangen door premium elementen in koetswerkkleur.

Hoogtepunt blijft echter dat in de nieuwe Outback de gekende 2.0-liter boxer dieselmotor voor het eerst gelinkt wordt aan de Lineartronic CVT-transmissie, resulterend in een verbruik van slechts 5,2 liter per 100 kilometer en een CO2-uitstoot van 166 gram per kilometer. Verder werd ook het chassis opgewaardeerd voor een beter comfort en rijgedrag.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...