Video: Ferrari 458 Speciale laat zijn V8 brullen

Ferrari 458 Speciale - sound
Strakke promovideo’s zijn altijd leuk, maar een rauwe revv kan soms nog meer overtuigen!

De Ferrari 458 Speciale is de grande finale van de huidige 458 modellen. Naast de Coupe, Spider en Challenge versies is de Speciale weggelegd voor diegenen die meer verwachten dan een normale sportwagen. De Speciale is specifiek ontworpen om zijn mannetje te staan op het circuit, zo getuige een rondetijd van slechts 1 minuut en 23,5 seconden op de Fiorano testrack van Ferrari. Dat is slechts 1 seconde trager dan de legendarische Ferrari Enzo!

Tijdens een exclusief Ferrari event voor enthousiaste (en vermogende) Spaanse eigenaars werd de Speciale voor het eerst voorgesteld aan het publiek. Met een drankje en een hapje erbij konden ze de aanwezigen naar hartenlust keuvelen tot de V8 zich leven liet horen. Stationair werden de 605 paarden even aangesproken tot groot jolijt van de Tifosi! De productie van de 458 Speciale zou binnenkort al aanvatten waardoor we nog voor het einde van 2013 klantenexemplaren zouden moeten terugvinden – en spotten! – op de openbare weg het circuit!

Ferrari 458 Speciale - sound

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...