Game Over voor Aston Martin Cygnet?


Is dit het einde van de kleinste telg bij Aston Martin?

Volgens een recent verslag zou de Cygnet uit productie verdwijnen. Veel details zijn er evenwel niet vrijgegeven, maar Supercar Kids spraken met iemand van Aston Martin en deze bevestigde onlangs nog het nieuws van de Cygnet. Mede dankzij de grote stock bij de verschillende Aston Martin dealers. Ons verbaast het echter niet echt dat de Cygnet een verkoopblunder is geworden. Want zeg nu zelf… Wie is er zo gek om een kleine €45.000 uit geven aan een veredelde Toyota iQ.

Het vermogen in de Cygnet is afkomstig van een 1.33-liter viercilinder die 98 pk levert en 125 Nm aan koppel. Niet meteen Aston Martin waarden. Natuurlijk is het wat bruut om een Aston Martin zomaar een veredelde Toyota te noemen. Het interieur is het huis misschien nog net waardig, alleen jammer dat Aston Martin niet origineler was in het uitzoeken van hun kleinste model in het gamma. (via:WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...