Spyshots: BMW X4

BMW X4 Spyshots
BMW raast met de X4 de laatste finaliserende rondjes over de Nürburgring.

Eerder dit jaar toonde BMW een conceptversie van de X4, de baby-X6 die er al een hele poos zit aan te komen. En hoewel het een conceptversie betrof, is de wagen eigenlijk zo goed als volledig klaar voor de productie. Dit prototype werd alvast gespot op de befaamde Ring voor het finaliseren van de laatste details. Een onthulling staat mogelijk gepland voor het Autosalon van Detroit in januari 2014.

Qua design zal de BMW X4 als twee druppels water op de conceptversie trekken, een kleine X6 dus op het platform van de X3. En ook het interieur zal naar dat van laatstgenoemde aarden, al zal de X4 vermoedelijk ook uit te rusten zijn met wat M Performance goodies.

De aandrijving van de X4 zal hoogstwaarschijnlijk verzorgd worden door een 2.0-liter turbomotor met 240 pk en zo’n 350 Nm, terwijl aan dieselzijde een even groot blok 184 pk en 380 Nm zal uitpersen. De befaamde zes-in-lijn mag echter evenmin ontbreken, die zal een vermogen leveren van om en bij de 300 pk. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...