Mercedes CLA45 AMG Black Series


Anton Gjorsev toont Mercedes even hoe het moet!

De CLA45 AMG heeft al heel wat aandacht getrokken in de autowereld. Zeker met de CLA45 AMG Edition 1. Ondanks alle brute versies van de CLA had Anton Gjorsev het idee om ook zelf eens een CLA45 AMG Black Series te renderen. En ja hoor, van alle versies ziet deze er toch wel het dikst uit!

Anton toont ons een sportieve CLA die uitgerust is met een agressieve bodykit. Daartoe behoren gewijzigd bumperwerk en verlengde sideskirts. Met zijn high-performance remmen en zwarte velgen denken we natuurlijk direct aan de SLS AMG Black Series. Mercedes is wel te vinden om de mini Black Series in productie te nemen. Al moeten ze eerst een manier vinden om extra power uit het 2.0-liter viercilinder motorblok te halen. Maar dat zou Mercedes uiteraard niet mogen tegenhouden. (Via:WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...