Video: Lamborghini “Cabrera” vertoeft op de ‘Ring

Lamborghini Cabrera LP600-4 - Gallardo opvolger
Zin om de opvolger van de Lamborghini Gallardo aan het werk te zien op de befaamde Nürburgring?

De huidige Gallardo gaat al geruime tijd mee en na ongeveer honderdzevenenveertig uitvoeringen is het misschien wel tijd dat we toch eens iets nieuws krijgen. Met 560 pk en prima prestaties op zowel het circuit als de weg kan je nog steeds goed weg, maar de concurrentie staat niet stil. Daarom moet Lamborghini ook mee met de tijd en trekt naar het bekendste testcircuit te wereld, de 21,7 kilometer lange Nurburgring in Duitsland.

We zien nog steeds een stevig ingepakt testexemplaar, maar kunnen alvast horen dat het nog steeds goed zit met de auditieve belevenis. Motorisch zou de 5.0-liter V10 op post blijven en zorgen voor een vermogen van ongeveer 600 pk. In eerste instantie vloeien die naar alle wielen, later komen er speciale versies met enkel achterwielaandrijving. Over de naam is nog steeds niet geweten, maar naar goede gewoonte krijgen we die maar mee op het moment van de onthulling. Over het design kunnen we ook nog niet veel meegeven, al verwachten we stijlelementen van de grote LP700 broer en de bijzonder dure Sesto Elemento terug te vinden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...