Komt de Abarth 500L er aan?

Rijtest Fiat 500L
Geruchten doen de ronde dat ze bij Abarth werken aan een hetere versie van de Fiat 500L. Benieuwd wat dat zou geven.

Dat de Fiat 500L niet de meest spannende auto ter wereld is, is logisch. De wagen is vooral bedoeld om een familie inclusief bagage en kinderen van A naar B te brengen en niet om je hart sneller te doen slaan. Maar daar zou verandering in komen, want naar verluidt werkt Abarth aan een hetere versie van deze gezinswagen.

En aangezien we over Abarth spreken, lijkt de kans ons nogal groot dat we een 1.4 liter grote turbobenzina in het vooronder krijgen, aangezien Abarth enkel van die motor gebruik maakt. Een maximum vermogen van 180 pk lijkt ons voldoende om een geniepige glimlach op het gezicht van de misschien-niet-zo-brave huisvader te doen verschijnen. We zijn alvast benieuwd! De Abarth-vertegenwoordiger die het nieuws over deze mogelijke nieuwe Abarth loste, sprak in dezelfde adem ook over een mogelijke Abarth Panda. (via WCF)

Abarth_500C Punto_Evo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...