Video: Gumball 3000 2013

Team Galag Gumball 3000 2013 Video
Team Galag deelt in een topvideo de sfeer van de laatste Gumball 3000 rally.

In mei ging de Gumball 3000 Rally 2013 van start: veel bling-bling, gedrift, politieachtervolgingen en feestjes tot het ochtendgloren. We zagen al heel wat afbeeldingen passeren, maar nu krijgen we ook een uiterst sterke sfeervideo van Team Galag, die ons een uur lang met hen meenemen in hun avontuur.

Team Galag nam in 2013 deel aan de Gumball Rally met een straatlegale Tumbler, beter bekend van de Batman films. Al kwam die eigenlijk nauwelijks de trailer af. Naast dit monsterachtige voertuig bouwden ze ook een Nissan GT-R om tot een zelf ontworpen TG1, met onder de motorkap maar liefst 750 pk. Sit back and relax!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...