Video: Forza Filmspeed

Forza Motorsport 5 Forza Filmspeed marketing
Forza Motorsport maakt met behulp van een McLaren MP4-12C een uniek reclamefilmpje voor de opkomende vijfde game van de franchise.

Terwijl de makers van Gran Turismo zich even bezighouden met een documentaire over de geestesvader, de laatste hand wordt gelegd aan de zesde game ervan en Rockstar Games met Grand Theft Auto 5 de afgelopen week al meer dan een miljard dollar heeft opgehaald, maakt Turn 10 Studios zich klaar voor de vijfde Forza Motorsport.

De concurrenten zomaar met alle media-aandacht laten lopen is ondenkbaar, daarom creëerden de makers van Forza Motorsport een wel uniek reclamefilmpje voor de vijfde game in de franchise. Ze lieten Tanner Foust met snelheden tot 193 km/u voorbij maar liefst 680 stilstaande frames passeren terwijl een camera alles vastlegde. Het resultaat is een uniek flipbook of zoötroop. De making of geeft daarnaast nog een extra woordje uitleg.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...