Gespot: Range Rover Evoque van Astrid Bryan

Gespot: Astrid Bryan Range Rover Evoque Gentbrugge
Een diva als Astrid Bryan mag uiteraard rondrijden met haar unieke Range Rover Evoque!

Het doen en laten van de populairste Belgische jetsetvrouw uit Hollywood kan je al enkele seizoenen perfect volgen via de beeldbuis. Vorig jaar mocht ze dertig kaarsjes uitblazen op een amazing birthdayparty in Knokke en van haar (toenmalige) John kreeg ze een Range Rover Evoque. Astrid zou Astrid niet zijn mocht de kleurencombinatie op z’n zachtst uitgedrukt niet nogal pakkend zijn.

Ze koos voor een zwarte Evoque TD4 met het dak en diverse elementen in het babyroze uitgevoerd. De 18″ velgen – eveneens met roze accenten – komen uit de Overfinch catalogus en zoals het hoort voor een BV is er een gepersonaliseerde nummerplaat voorzien met de correcte initialen en haar leeftijd.

Of de Range Rover Evoque uitgerust is met een handgeschakelde of automatische versnellingsbak is niet duidelijk, hoe dan ook blijft het vermogen op 150 pk en 400 Nm steken. Hierdoor is ons Astrid in 10 seconden vanuit stilstand alreeds aan 100 km/u terwijl de topsnelheid op 185 km/u ligt. Voldoende vlot om jezelf door heel het land comfortabel te verplaatsen terwijl de verbruik met 5,5 liter diesel ook nog wel aanvaardbaar lijkt.

Al kan Tom Boonen misschien nog net iets meer genieten van zijn F12 Berlinetta, er bestaan zeker en vast slechtere geschenken voor je 30ste verjaardag. Onderstaande foto werd genomen in het pittoreske Gentbrugge, dat na de Aston Martin Rapide S en Rolls Royce Ghost LWB stijgt in de lijst van belangrijke spotsteden!

Gespot: Astrid Bryan Range Rover Evoque Gentbrugge

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...