BMW X5 en 4-Reeks krijgen extra motoren

BMW 4-Reeks en X5 extra motoren
Zoals eerder aangekondigd, voegt BMW enkele motoren toe aan het X5 en 4-Reeks gamma.

Al zien we ze nu nog niet echt rondrijden, binnenkort zullen de BMW X5 en 4-Reeks Coupé al enkele extra motoren krijgen. We spreken dan over een 2.0-liter turbo viercilinder instapper in de BMW 420i met 184 pk, die hoger in het gamma vergezeld word door twee nieuwe zes-in-lijn TwinPower Turbo zelfontbranders met 258 pk in de 430d en 313 pk in de 435d. Die laatste wordt standaard uitgerust met een automatische achttraps transmissie en het xDrive vierwielaandrijvingssysteem. Zoals we al konden zien in Frankfurt, is ook het Modern Line pakket beschikbaar op de 4-Reeks Coupé.

Verder krijgt ook de nieuwe X5 enkele lijntjes extra in de prijslijst:

  • BMW X5 sDrive25d & xDrive25d met 218 pk (de eerste dus met louter achterwielaandrijving!)
  • BMW X5 xDrive 35i met zes-in-lijn benzinemotor en 306 pk
  • BMW X5 xDrive 40d met zes-in-lijn diesel en 313 pk

Tot slot komt die laatste motor ook in de 3-Reeks Touring te liggen en vormt deze 335d xDrive Touring daar de topper van het gamma aan de dieselzijde. De resem aan BMW Individual opties voor onder andere de nieuwe 5-Reeks werd ook aangevuld met een update van het ConnectedDrive systeem dat een optioneel Driving Assistant Plus pakket bevat, waarin Traffic Jam Assistant en een volledig automatische Parking Assistant de bestuurder graag bijstaan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...