Spyshots: Porsche 911 Targa 2014

Porsche 991 Targa - Spyshots
Wederom actiebeelden van de nakende Targa versie van de Porsche 991 Carrera.

Hoog tijd voor de heren in Zuffenhausen om nu toch naar buiten te komen met officiële informatie, bewegend beeld en actiefoto’s omtrent de nieuwe Porsche 911 Targa. Na de S, de Cabriolet, de 4(S), de GT3 en de Turbo (S) zouden we immers eindelijk de tweede open versie krijgen van de legendarische sportwagen van Porsche: de Targa.

In vergelijking met de vorige 997 Targa zijn er 2 grote veranderingen op til. Eerst en vooral is de legendarische veiligheidsbar terug van weggeweest. Daarnaast zal de 991 Targa niet enkel te verkrijgen zijn als 4 en 4S, maar ook in achterwielaangedreven trim. Het glazen panoramisch zonnedak klapt elektrisch weg achter de voorste stoelenrij ten nadele van de achterbank, maar misschien moet je iets groter zoeken mocht dat echt een probleem worden.

Motorisch blijven de 2 krachtbronnen op post van de rest van de 991 familie, de 3.4-liter flat six krijgt 350 pk en de krachtigere 3.8 doet het met 400 pk! Voor de prijs verwachten we ongeveer dezelfde als van de Cabriolet, dus net iets meer dan €100.000 alvorens je de optielijst opent. Insiders delen nog mee dat de 911 Targa de primeur voor het Autosalon van Detroit in januari zal zijn!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...