Fiat komt met vijf nieuwe modellen

Autosalon Frankfurt 2013 Fiat
Fiat zal op korte termijn vijf nieuwe modellen lanceren, althans volgens Alfredo Altavilla.

Wie Alfredo Altavilla niet kent, dat is het hoofd van Fiat’s Europese, Afrikaanse en Midden-Oosten tak gecombineerd. In een interview met het Italiaanse Corriere della Serra zegt de man te mikken op het premium segment in de markt. En om dat te doen focussen de Italianen zich op de twee modellenfamilies met het grootste succes: de 500 en de Panda.

Wanneer de man zegt dat er vijf nieuwe modellen komen in de volgende twee jaar, zullen vier ervan dan ook direct gelinkt zijn aan de 500, nadat we onder andere al de 500 L en 500 L Living te zien kregen. Het vijfde model wordt afgeleid van de Panda en zou een off-road styling krijgen met enkele extraatjes. (Via: Reuters)

Fiat 500L Living

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...