Ginion Grand Prix: So you think you can drive?

Ginion Grand Prix: So you think you can drive?
Kan je zelf een potje sturen en dat wil je maar al te graag bewijzen? Dan is de Ginion Grand Prix misschien wel iets voor jou!

De Ginion Group is een van de grotere autodealers in België. Zo verdelen ze naast BMW, BMW i, Ferrari, Maserati, MINI en Volvo ook nog eens exclusief McLaren en Rolls-Royce aan onze vermogende landgenoten. Ook hebben ze een eigen raceteam met onder meer Frédéric Vervisch en Koen Wouters als piloten! Maar al heb je 190 werknemers en verkoop je meer dan 4.000 wagens per jaar, anno de 2013 ben je best ook professioneel aanwezig op de sociale media.

De populaire Facebookpagina van Ginion bestaat al een jaar en om dat passend te vieren wil het graag iets terugdoen voor de fans. Twaalf gelukkigen mogen het op 5 oktober eerstkomende opnemen tegen elkaar op het kartingscircuit van Brussel tijdens de 1e Ginion Group Grand Prix! Mocht je dat zien te winnen mag je vervolgens een dag plezier beleven op de Advanced BMW Driver Training, wederom op het circuit.

Lijkt het je wel wat? Doe dan snel mee op hun Facebookpagina, kom creatief voor de dag met een passende foto en scheur als eerste met je kart over de meet! Wie weet mag je dan binnenkort wel je driving skills professioneel laten bijschaven in een BMW op het circuit! Toi-toi-toi

Ginion Grand Prix: So you think you can drive?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...