Is dit de Bentley Mulsanne Convertible?

Bentley Mulsanne Convertible 2014
Er wordt al enige tijd gesproken over de komst van de Bentley Mulsanne Convertible. Zijn dit de eerste echte plaatjes?

Op de website jokeforblog vinden we wel eens vaker eerste foto’s terug van een nieuw model. Dus wie weet zien we hier de foto’s van de nagelnieuwe Bentley Mulsanne Convertible. Dat de wagen een stoffen kap zou hebben, is logisch. Daar zweren ze bij Bentley al jaren trouw aan. De Mulsanne Convertible werd geïnspireerd op het ontwerp van power boats.

Onder de motorkap vinden we een motor die naar alle waarschijnlijkheid 6 liters and 3 quarters groot zal zijn en acht cilinders zal tellen, al doen geruchten over een twaalfcilinder ook de ronde. Voldoende vermogen zal er uiteraard aanwezig zijn, al hoeven we met deze Bentley Mulsanne Convertible natuurlijk geen sprintbeest te verwachten. Deze wagen dient om luxueus – en in dit geval met de haren in de wind – van A naar B te gedijen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...