Video: Viper Mania

Viper Collection Texas Couple eGarage
Zie je zelden een Dodge Viper? Misschien omdat dit koppel er maar liefst 65 in de hangar staan heeft.

We dromen er af en toe wel eens van: Ferrari on Monday, Porsche on Friday, Maserati on Wednesday… Maar helaas zullen we niet meteen een supercar voor elke dag van de week hebben. Al zijn er ook uitzonderingen, want onderstaand koppel uit Texas heeft maar liefst 65 Vipers aangekocht in zo’n zeven jaar tijd. Dat is net meer dan één verschillende Viper per dag, twee maanden lang.

D’Ann en Wayne Rauh uit Texas zijn duidelijk Viper freaks en vermoedelijk hebben ze ook de grootste Viper collectie ter wereld. eGarage was zo vriendelijk om een kleine documentaire te maken en vertelt het verhaal van het koppel uit Texas. Wit met blauwe strepen, zwart met groene strepen, rode strepen, GTS of RT, ze hebben ze allemaal. Voor de niet echt straatlegale SRT10 ACR-X hebben ze zelfs een eigen circuitje in de tuin. Welke kiezen jullie? Snake Power all the way!  (Via: eGarage)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...