Autosalon Frankfurt 2013 Live: Tuners

Autosalon Frankfurt 2013 Tuners
Jammer genoeg geen Autosalon zonder de fanatieke tuningcreaties!

Tuning, hate it or love it… We spreken hier dan wel niet een dikke uitlaat en foute velgen, maar bijzonder dure aanpassingen die zowel het uiterlijk als de prestaties bevorderen.. Aan de ene zijde hebben we Alpina, Startech en Techart die zich bezig houden met subtiele aanpassingen en verfijningen zonder echt schreeuwerig over te komen. Je kan voor opteren voor een leuke velgenset, een aangepaste uitlaat of spoiler of een geperfectioneerd interieur op maat.

Of je kan direct all the way gaan bij de gekke heren van Brabus, Hamann of Mansory. Brabus beperkt zich enkele tot het tunen van Mercedes’en en afgeleide producten en focust op gigantisch brute prestaties en een donkerzwart uiterlijk. Beste voorbeeld is de spiksplinternieuwe Brabus G63 AMG 6×6 met 700 pk! Hamann is dan weer de Arabische vriend voor iedereen die van een sportieve auto richting een meer opvallende wil gaan. Voor elk wat wils, al zal anoniem door de straat rijden er niet meer inzitten.

Net zoals altijd en overal vinden we de gekste creaties bij Mansory. Een golfwagen tunen, geen probleem! Een Lamborghini Aventador – Coupe of Roadster – motorisch tot 1.200 pk drijven en besmeuren met koolstofvezel: doen! Een McLaren MP4-12C ombouwen tot een wansmakelijke Kermit de Kikker bolide, ook geen enkel probleem. Money can’t buy you style, maar het levert je alvast ongelooflijk veel aandacht op!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...