Autosalon Frankfurt 2013 Live: Babes pt. 3!

Autosalon Frankfurt 2013 Babes
Al het goede komt in drievoud, zo ook onze babespecial van het Autosalon van Frankfurt!

De laatste ongepubliceerde foto’s op onze geheugenkaarten waren niet toevallig nog enkele schone deernen die we tegenkwamen op de reusachtige beursvloer in Frankfurt. Ook kwamen we de eerste beursdude tegen bij Smart! Mocht je na deze reeks nog interesse hebben in de bevallige hostessen, bekijk dan zeker eens deel 1 én deel 2!

Ben je eerder van het vergelijkende type kan je nagaan hoe de dames zich presenteren op het Autosalon van Brussel of dat Genève. Maar genoeg vrouwen op jullie favoriete autowebsite, back to business: een leuke mengeling van (on)interessant autonieuws, leuke spots én een resem rijtesten!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...