Autosalon Frankfurt 2013 Live: Abarth

Autosalon Frankfurt 2013 Abarth
Bij Abarth houden ze een verjaardagsfeestje voor de Abarth 595 VS uit ’63.

De kleine stand van Abarth verbleekt wat in vergelijking met de andere Italianen, al zijn de Schorpioenen natuurlijk afhankelijk van de Fiat modellen. Om toch iets te kunnen presenteren keek men naar het verleden en zag men dat het een halve eeuw geleden de 595 VS ten toon stelde. Om dat heugelijk feit te vieren werd een recente(re) 595 identiek uitgevoerd en kregen ze op de beursvloer het gezelschap van 2 bevallige jongedames.

Motorisch blijft alles bij het oude, de 1.4-liter benzinemotor zorgt met 180 pk voor vuurwerk op een vrij toegankelijk niveau. De 17″ velgen kregen de Magnesio Grey naamgeving, wij houden het liever op bijzonder lekkere jetsers! Wederom een leuk actiemodelletje bij de sympathieke Italianen, maar hopelijk komen ze binnenkort toch eens met een nieuwkomer binnen het gamma, de Panda Abarth misschien? Hoe dan ook, het Abarth Record Monza uitlaatsysteem maakt van elke dag een feest, we zijn er over 50 jaar graag nog bij!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...