Autosalon Frankfurt 2013 Live: Subaru

Subaru - Autosalon Frankfurt 2013
Subaru toont op haar stand twee concepten: de VIZIV Concept en de WRX Concept.

Vermoedelijk is Subaru ietwat ingedommeld na het maken van de praktische XV en heerlijke BRZ, want in Frankfurt toont de Japanse constructeur naast haar bestaande modellen uitsluitend twee concepten. Sterker nog, de VIZIV Concept zagen we eigenlijk al in Genève en de WRX Concept deed al het Autosalon van New York aan.

We sluiten deze post dan maar ook meteen af en laten jullie vooral naar de fotootjes staren. Details zijn er immers niet, enkel de belofte dat vele van onderstaande designkenmerken hun weg zullen vinden naar het Subaru van morgen. En een BRZ STi? Wel… ondertussen beginnen we te vrezen dat die er nooit meer komt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...