Autosalon Frankfurt 2013 Live: Seat

Autosalon Frankfurt 2013 Seat
Seat vervolledigt de Leon familie met de Seat Leon ST.

Van de Leon kennen we de vijfdeurs al en de driedeurs coupe. Seat stelt nu zijn derde variant voor, namelijk de ST. De meest praktische variant van de hele Leon-familie. Het is geen spannend design maar praktisch is het wel, de bagageruimte bedraagt maar liefst 587 liter. De grote koffer valt natuurlijk op en herken je meteen de ST variant.

De achterzijde is ietwat boller dan zijn broertjes bij VAG maar onder de motorkap delen ze dezelfde technologie en motorisaties. Veel verrassingen zijn er dus niet. Je kan kiezen tussen een 1.2 en 1.8 TSI en een 1.6 TDI met 90 of 105 pk. Voor de mensen die het allemaal wat groter zien heb je ook nog een 2.0-liter TDI met 150 of zelfs 184 pk! Ook het 4motion systeem van bij de nieuwe VW Golf maakt zijn intrede bij het Spaanse Seat.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...