Autosalon Frankfurt 2013 Live: Renault

Renault - Frankfurt 2013
Renault wil weer meespelen met de grote jongens en stelt daarom een conceptmodel voor dat die richting uitgaat.

Renault liet eerder al weten dat het een conceptmodel zou voorstellen op de IAA dat de nieuwe generatie Espace moet aankondigen. Enige tijd geleden was Renault namelijk heer en meester in de monovolumes, nu worden die wagens minder en minder verkocht, al blijft er een redelijke markt achter schuilen.

Maar Renault hield zich ook bezig met andere concepten. Niet alleen zien we de spectaculaire Renault DeZir, maar zijn ook de Twin’Z en de Twin’Run aanwezig. En dat Renault technologisch vooruitstrevend is, merken we ook aan het gamma elektrische wagens. En dat gamma bestaat gelukkig niet alleen uit concepten, veel modellen staan effectief al in de Renault showrooms te koop!

Blijkbaar heeft ook Samsung (Koreaanse partner van Renault) enkele modellen een facelift gegeven, waardoor die nu ook in Europa beschikbaar zijn onder Renault-logo. Zowel de Koleos als de Latitude werden lichtjes opgefrist om nog enkele jaren in de winkelrekken te kunnen liggen. Voor ieder wat wil(d)s dus, bij Renault!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...