Autosalon Frankfurt 2013 Live: Lancia

Autosalon Frankfurt 2013 Lancia
Feest op de stand van Lancia met de nieuwe Voyager S en een kleine facelift voor de Delta!

De Lancia Voyager bracht de voltallige redactie enkele jaren terug op een comfortabele manier naar het Autosalon van Genève en het ziet er naar uit dat de nieuwe S die taak zonder twijfel kan overdoen. Aan de buitenzijde bemerken we een nieuwe grille en de 17″ velgen zien er eveneens vrij gelikt uit.

Binnenin is er nog steeds plaats voor 7 inzittenden of een kleine 4.100 liter aan bagage. Het interieur krijgt een lederen bekleding met een zilveren stitching terwijl accenten van het stuurwiel en het dashboard worden uitgevoerd in hoogglanzend zwart. Motorisch blijven we aangewezen op een 2.8-liter turbodiesel, goed voor 180 pk of een vrij orthodoxe 3.6-liter V6 Pentastar met 280 pk.

Voor modeljaar 2014 kreeg de populaire Lancia Delta enkele updates. Zo werd het kleurenpallet voor de koetswerkkleur uitgebreid met enkele nieuwe (matte) kleuren of two-tone combinaties. De motoren blijven trouw op post maar werden wat zuiniger en efficiënter. Voor de velgen krijg je keuze tussen 7 verschillende modellen, gaande van 16″ tot 18″. Het interieur kreeg ook een kleine update en blijft daarmee de eigenzinnige – doch comfortabele – Italiaan in het drukke C-segment.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...