Autosalon Frankfurt 2013 Live: Hyundai

Autosalon Frankfurt 2013 Hyundai
Hyundai pakt in Frankfurt groots uit met de lancering van de kleine i10!

De nieuwe i10 moet kopers in het A-segment weten te overtuigen met zijn ruime binnenafmetingen terwijl hij zich toch soepel door de stad weet te bewegen dankzij zijn kleine buitenformaat. Alle materialen kregen een update en het totaalplaatje lijkt te kloppen, zeker met de rijkelijke basisuitrusting waarmee de Koreanen de i10 de wereld insturen. Zo heb je keyless go, automatische airco en onder meer een regen- en lichtsensor, ongezien voor een kleine stadsyup als deze. De Belgische introductie zou rond december moeten plaatsvinden, net op tijd voor ons eigen Autosalon van Brussel.

Daarnaast zien we heel wat oude bekenden op de stand van Hyundai in Frankfurt. Een Veloster Turbo, een gefacelifte ix35, de Grand Santa Fe en een i20 WRC. Veel exotischer lijkt de grote Equus limousine mét een 5.0-liter grote V8. Deze übersedan wordt hier niet ingevoerd wegens een te Aziatisch voorkomen, al kan je er toch af en toe eentje spotten in Brussel. De ambassadeur van Zuid-Korea was immers fan en liet een exemplaar importeren. Het is een iets anders dan een BMW 7-Reeks, alweer een Audi A8 of opnieuw een Mercedes S-Klasse.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...