Autosalon Frankfurt 2013 Live: Babes!

Autosalon-Frankfurt-2013-Babe
Geen Autosalon zonder de obligatoire beursbabes eervol te vermelden!

Waar we in Genève en Brussel nog een hele hoop dudes voorgeschoteld kregen aan de zijdes van de beeldige vrouwen, bemerken we terug een klassieke trend op de beursvloer Frankfurt. Geen betere manier om je weinig verrassende facelift of vrij beperkt nieuw model in de spotlights te zetten met een grote portie vrouwelijk schoon ernaast.

De Italiaanse merken moet je dat niet vertellen en zijn zoals altijd nummer #1 qua het selecteren van de mooiste vrouwen. Groot, klein, bruin, brunette, blond, … voor elk wat wils. Van de VAG merken verwachten we vaak niet al te spannende dingen, al gebruiken Seat en Skoda ook maar al te graag wat vrouwelijk schoon om hun wagenpark te promoten!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...