Autosalon Frankfurt 2013 Live: Alfa Romeo

Autosalon Frankfurt 2013 Alfa Romeo
Alle persaandacht voor Alfa Romeo ging de laatste jaren naar de Alfa Romeo 4C. Nu die gelanceerd is, is het tijd om de andere twee modellen in het gamma op te frissen.

Eerst en vooral is er de MiTo die niet alleen een kleine facelift krijgt aan de buitenzijde van de wagen, maar ook met een opgefrist interieur mag pronken. Een nieuw multimediasysteem met een aanraakscherm, genaamd Uconnect, behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Verder zijn er ook nieuwe velgen beschikbaar.

Bij de Giulietta klinkt hetzelfde liedje: het model draait mee sinds 2010 en krijgt dus hier en daar wat kleine ingrepen. Een nieuw dashboard is één van de belangrijkste nieuwigheden. En wie naast Italiaanse schoonheden ook sportieve Italiaanse schoonheden wil zien, kan hier in Frankfurt geilen op de Alfa Romeo 4C.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...