Autosalon Frankfurt 2013 Live: Rolls Royce

Autosalon Frankfurt 2013 Rolls Royce
Bij Rolls Royce vinden we in Frankfurt geen bijzondere nieuwigheden, enkel 4 duidelijke voorbeelden van de Britse perfectie.

Of je nu kiest voor de kleine Ghost, de nieuwe Wraith of de gevestigde Phantom, je krijgt iets fenomenaal terug. Handmatig in elkaar gezet door echte vakmensen, enkel en alleen de beste materiaalsoorten en bevredigende prestaties, meer moet dat niet zijn. Maar het kan altijd beter en dat weten ze maar al te goed bij Rolls Royce. Voor de uiteenlopende verzoeken en vergaande personalisatie werd de Bespoke afdeling tot leven geroepen en dat was een succesvolle zet, ongeveer 85% van de Rolls Royce kopers gaan immers voor personalisatie.

Ster van de stand is en blijft de Celestial Phantom, een Bespoke Phantom met uiteraard een verlengde wielbasis. Rolls Royce viert dit jaar hun tiende verjaardag van de Phantom productiefaciliteit in Goodwood. De Starlight Headliner sterrenhemel binnenin is bijzonder want hij is identiek aan diegene die je kon waarnemen op 1 januari 2003 in Goodwood. Het koetswerkkleur is bijzonder elegant en zou in donkere omgeving voor een glinsterend effect moeten zorgen, al kunnen we zoiets minder goed testen op een bijzonder populaire stand.

Daarnaast staat de Wraith vrij imposant opgesteld. Niet enkel mooi vooraan het rijtje Rolls’en, de paarse kleur is nu niet echt de meest voorkomende exterieurkleur voor een Britse limousine als deze. Spotter Shmee150 is alvast zeer enthousiast!

Mocht paars niet zo je ding zijn, kan je ook opteren voor een babyblauwe Ghost met een passend interieur. Misschien wordt dit wél de trend van 2013! Gelukkig kan je ook opteren voor meer zachte kleuren voor je Ghost of Phantom. Elke wagen die in Goodwood van de band rolt kan je zodanig samenstellen dat het een unieke wagen wordt, die boodschap is loud and clear doorgekomen na een bezoek op de stand van Rolls Royce.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...