Autosalon Frankfurt 2013 Live: MINI

Autosalon Frankfurt 2013 MINI
Geen gekke nieuwigheden op de stand van MINI, wel het volledige gamma en enkele nieuwe accessoires.

Geen nieuwe MINI Cooper in Frankfurt, dat konden we jullie eerder al meldden. MINI wacht immers op 18 november 2013, de dag waarop geestesvader Sir Alec Issigonis 107 jaar zou geworden zijn. We moeten het op de beursvloer dus doen met het bestaande MINI-gamma, dat ondertussen reeds 7 modellen kent. MINI, MINI Cabrio, MINI Clubman, MINI Countryman, MINI Coupé, MINI Roadster en ook de MINI Paceman, allen zijn van de partij.

Wel pakt MINI in Frankfurt uit met wereld’s eerste retrofit 25-watt Xenon koplampen voor een select aantal modellen. Ook een hele hoop nieuwe accessoires zijn te bewonderen, maar ligt daar iemand wakker van? Op naar het volgende salon!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...