Facelift: Renault Megane


Net op tijd voor het Autosalon in Frankfurt!

Renault heeft de neuzen van het hele Megane gamma gerestyled. De 2014 Renault Megane line-up omvat de hatchback, de Coupe, de Estate (Sports Tourer) en natuurlijk de GT-varianten. Maar ook de top van het gamma moet er aan geloven: de Renaultsport 265 Cup. Allemaal krijgen ze een update van de motorkap inclusief nieuwe voorbumper. Ook de koplampen zijn vernieuwd en deze kan je vanaf nu herkennen aan hun elliptische vorm, omringt door een hoogglanzend zwarte omlijsting.

Naast de vernieuwde Megane line-up die we zullen zien op de IAA te Frankfurt brengt Renault ook een speciaal concept mee. Een concept dat ons de visie van premium autorijden, lees luxe, moet tonen. Het zou gelinkt zijn aan de Initiale Paris trim die vanaf 2014 beschikbaar zal zijn op de Clio en Espace. Een luxueuzere variant van de Renault modellen. De vernieuwde Renault Megane is gepland de markt te betreden in het eerste kwartaal van volgend jaar.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...