Eerste foto: Jaguar C-X17 Concept


Jaguar heeft de eerste foto losgelaten van de C-X17 Concept.

Update: Jaguar lost een tweede foto (zie onder)

Jaguar heeft een week voor zijn officieel debuut op de IAA in Frankfurt een eerste foto van hun gloednieuwe crossover getoond. Momenteel kunnen we enkel de voorkant bewonderen, maar krijgen we wel al een idee van hoe deze concurrent van de BMW X1, Audi Q3 en Mercedes GLA eruit zal komen te zien. We merken anderzijds niet echt verrassingen op aangezien hij klaarblijkelijk de styling overneemt van de recente andere Jaguar modellen.
Wat wel in het oog springt zijn de grote grille en de daarbij horende luchtinlaten. Van de Teaser die we enkele dagen geleden aan jullie toonden kunnen we voor de rest afleiden dat hij een kleine achterspoiler zal krijgen, aflopende daklijn en door de F-Type geïnspireerde achterlichten.

De productieversie zal het nieuwe PLA-platform meekrijgen (Premium Lightweight Architecture). Jaguar beschrijft hun concept als een designstudie die hoogstaande modulaire aluminiumarchitectuur moet introduceren. Veel chique termen voor een lichtgewicht crossover dus. Meer details kunnen we jullie geven nadat we zijn officieel debuut volgende week officieel hebben bijgewoond!

Jaguar C-X17

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...