Spyshots: Lamborghini Gallardo opvolger [Cabrera?]

Spyshots: Lamborghini Gallardo opvolger [Cabrera?]
Normaal gezien kan Lamborghini nieuwe modellen lang genoeg stil houden, maar nu duiken er toch nachtelijke foto’s op van de Gallardo opvolger.

Echt veel kunnen we nog niet zien op dit goed ingepakt testexemplaar. Qua lengte en breedte zouden de huidige Gallardo afmetingen ongeveer behouden blijven, altijd goed nieuws voor de huidige eigenaars. Lamborghini trok er rond middernacht op uit om zodanig de slapende fotografen te ontlopen, maar gelukkig voor ons was er toch iemand nog wakker. We herkennen wat stijlelementen van de vreselijk dure Sesto Elemento en de eigenzinnige Egoïsta eenzitter zonder de huidige Lamborghini designrichting te verloochenen.

Over de Cabrera naamgeving is nog steeds niets bekend, dat geheimhouden tot net voor de onthulling kunnen ze dan weer wél goed daar in Sant’Agata. De geruchtenmolen hoopt dat Lambo op het komende Autosalon van Frankfurt een stijlstudie zal voorstellen om dan in de loop van 2014 naar buiten te komen met the real deal. Het onderstel zal de nieuwe Stier nog steeds delen met de nieuwe Audi R8 en qua krachtbron zou de 5.6-liter V10 ook z’n overstap maken met maar liefst 600 pk. We zijn alvast benieuwd!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...