Gelekt: Audi A3 Cabrio

Audi A3 Cabrio 2014
De eerste vermeende foto’s van de nieuwe Audi A3 Cabrio lekken naar het net.

Ondertussen weten we dat Audi in Frankfurt in vervolg van de A3 Sedan ook de A3 Cabrio zal voorstellen. Op een officieel persbericht met alle details en foto’s is het nog even wachten, maar hier zien we naar goede gewoonte alvast enkele gelekte afbeeldingen. Vermeend, dan wel, want voor hetzelfde geld is dit het werk van een meester Photoshopper. Hoe dan ook, zelfs als dat het geval is dan zal het echte werk er vermoedelijk geen haar van afwijken. Los van het feit dat dit duidelijk een S-Line variant is, krijgt de A3 Cabrio de styling van de A3 Sedan met LED-koplampen, veel chroom en een stijlvol achterwerk met subtiele geïntegreerde spoiler.

Op een knopje ter bediening van het dak na is alles binnenin uiterst herkenbaar. Mooi afgewerkt, dat wel. Maar geen verrassingen. Ook niet onder de motorkap, want daar zullen we naar goede gewoonte een 1.4-lier TSI met 140 pk, een 1.8-liter TSI met 180 pk en een 2.0-liter diesel met 150 of 184 pk vinden. Een S3 Cabrio met zo’n 300 pk is natuurlijk ook niet uitgesloten. (Via: Carscoops)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...