Gelekt? Schetsen Mercedes S-Klasse Coupe 2014

Schetsen Mercedes S-Klasse Coupe Concept - CL opvolger
Aan de authenticiteit van de schetsen kunnen we nog even twijfelen, maar de Mercedes S-Klasse Coupe ziet er op deze foto toch al heel strak uit!

Nu de Mercedes S-Klasse productieklaar is en de eerste productie-exemplaren de weg al vinden naar de weg, kunnen de Duitsers zich focussen op de grote uitbreiding. Aangezien huistuner AMG de S63 en S65 al zo goed als klaar hebben, is het nu al uitkijken naar de eerste van vele afgeleide S-Klasse varianten. De primeur zou weggelegd worden voor de Coupe, een wagen die vroeger de CL-Klasse naamgeving meekreeg.

De kans bestaat dat Mercedes volgende week als verrassing het doek van de gloednieuwe CL-Klasse of S-Klasse Coupe zal halen, maar als ze de regels van de kunst volgen, moet er eerst een conceptmodel de revue passeren. Hoe dan ook, de wagen zal het slechts doen met 2 deuren en krijgt enkel de krachtigere motoren uit het S-Klasse gamma.

Mocht je sterke interesse hebben voor deze prachtige Coupé kan je al eens gaan horen bij je lokale dealer, de eerste klanten zouden in april 2014 al achter het stuur kunnen kruipen. Momenteel betaal je respectievelijk 125.000 of 170.000 euro voor de CL500 en CL600 en we verwachten ook eenzelfde prijs voor de nieuwkomer. Uiteraard krijgen we later ook 2 heerlijke AMG varianten, but first things first!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...