Officieel: Lexus NF-NX Concept

Lexus LF-NX
De designer van de Lexus NF-NX Concept houdt wel van wat hoeken!

Ook Lexus wil binnenkort haar stuk van de taart in het segment van de compacte crossovers. Een model zal nog niet vandaag of morgen van de band rollen, maar de designers tonen in Frankfurt alvast de eerste voorbode. En die ziet er best agressief uit met zijn enorm hoekig carrosserie en immense Lexus diamantvormige grille. Hij heeft best wel wat weg van een tank!

Verder vallen vooral de enorm uitgeklopte achterste wielkasten op met specifieke beschermende lak. De boomerang-achterlichten zijn bovendien neerwaarts gericht om de achterbumper wat extra in de verf te zetten. Het koetswerkkleur zelf noemt Brushed Metal Silver en het felle leder binnenin Sunrise Yellow, wat fel contrasteert met de blauwe instrumentenverlichting. Technische specificaties werden nog niet vrijgegeven, maar dat dit concept een hybride is, staat buiten kijf.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...