Video: Samir heeft moeite met rally-instructies

Samir Thapar Rally
Rally rijden is niet voor iedereen weggelegd, dat bewijst Samir hier nogmaals.

Onderstaande beelden geven ons een unieke blik van wat er allemaal gebeurt binnenin een rallywagen. De chauffeur rijdt op het scherpst van de snee en volgt daarvoor blindelings de accurate instructies van zijn navigator. Of dat zou toch moeten gebeuren..

Rallypiloot Samir Thapar is vrij vermogend en kan daardoor zonder financiële moeite de professionele rallyhulp van Vivek Ponnusamy inroepen. Maar luisteren naar de goede man zit er niet direct in, Samir doet eerder z’n eigen zin! Met hilarische gesprekken tot gevolg met zijn bijzitter. Die smeekt meermaals dat Samir gewoon eens luistert en probeert minder mensen aan te rijden of de wagen op de baan te houden. Onderstaand videofragment is bovendien slechts een ingekort fragment, als je de volledige 28 minuten wilt aanschouwen, kan je hier terecht!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...