Facelift: Alfa Romeo Giulietta

Facelift: Alfa Romeo Giulietta MY2014
Naast de gefacelifte MiTo en de 4C neemt Alfa Romeo ook een opgefriste Giulietta mee naar het Autosalon van Frankfurt!

Net zoals bij de kleine MiTo moet je de facelift niet te groots inschatten. Wijzelf zouden eerder de term opfrissing gebruiken, maar de Italianen handelen wel vaker atypisch. Aan de buitenzijde krijgen we 3 nieuwe koetswerkkleuren (Bronze, Anodizzato Blue en Moonlight Pearl), nieuwe 16″, 17″ en zelfs 18″ velgdesigns en een licht gewijzigde neus.

Binnenin krijgt het multimedia- en navigatiesysteem UConnect dan weer een grondige update om te voldoen aan de noden van 2013. Het aanraakscherm komt in 5″ of 6.5″, terwijl het handschoenkastje ook groter voor de dag komt in de Giulietta modeljaar 2014. Het lederen interieur kreeg ook een update en straalt nu weer als een volwaardige Bella! Ook het stuurwiel kreeg zo te zien een opmerkelijke make over, al wachten we wel nog even om een finaal oordeel te vellen tot we de opgefriste C-segmenter van Alfa Romeo in real life kunnen aanschouwen.

Motorisch loopt alles zoals het is met een groot aanbod van zowel diesel- als benzinekrachtbronnen. Wel zal een nieuwe 2.0-liter JTDM zelfontbrander voorgesteld worden met 150 pk en 380 Nm koppel, al gaan diehard Alfisten wederom voor de bijzonder leuke Giulietta QV. Daarnaast krijgt de DNA schakelaar ook eindelijk een geheugenfunctie!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...