Video: Mercedes-Benz S65 AMG

Mercedes S65 AMG
De Mercedes S65 AMG volledig naakt, gespot tijdens zijn moment of fame!

Deze beauty werd gespot in Rotterdam tijdens het shooten van een promovideo. Alleen als je goed genoeg kijkt, zie je de kleine verschillen met zijn kleinere broertje, de S63 AMG. Deze zijn een chrome grill, glanzende omlijsting op de voorbumper, andere meerspakige lichtmetalen velgen en natuurlijk de “V12 BiTurbo” badges aan de zijkant. Sprekend over de V12, de dikke 6.0-liter levert maar liefst 630 pk en 1000 Nm aan koppel. Niet niks dus.

Samenwerkend met de 7-traps Speedshift MCT automaat van AMG zou de S65 AMG de honderd halen in amper 4,0 seconden. En met een gemiddeld verbruik van 11,5 liter/ 100 km moet hij zich zeker niet schamen. In november wordt hij officieel voorgesteld op het Autosalon van L.A. Hieronder kan u drie minuten lang genieten van de krachtigste limousine van Mercedes.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...