Video: Petrolicious – I Drive New York

Petrolicious - Drive New York
Petrolicious maakt duidelijk wat het betekent om een wagen te bezitten in hartje New York.

Wij stappen gewoon de trap af, zetten één voet buiten en zitten meteen in onze geliefde vierwieler. Een vrijheid die inwoners van hartje New York niet zomaar hebben maar gewoonweg moeten verdienen. Twintig minuten op de bus, een halfuur wandelen, de metro nemen… allemaal om zomaar eventjes een ritje te maken. Voor de modale New Yorker vermoedelijk zoveel moeite dat een auto bezitten voor hen niets betekent.

Maar er zijn natuurlijk uitzonderingen en die wist Petrolicious opnieuw te vinden. In onderstaande video wordt het verhaal verteld van drie enthousiastelingen, jong en oud. Met een klassieke Porsche 911 over Brooklyn Bridge rijden, met een Alfa Romeo GTV6 enkele buitenwegen nemen of met je tegen de woestijn opgewassen Volkswagen Beetle tussen de taxi’s slalommen: elk heeft zo zijn charme. Geniet van de ideale weekendafsluiter! (Via: Petrolicious)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...