Video: Op bezoek bij Sparco Motorsports

Sparco Motorsports Video
Sparco Motorsports maakt duidelijk een hoop meer dan enkel race overalls.

Dat Sparco onder jullie allemaal wel een belletje doet rinkelen, daar twijfelen we niet aan. Maar of jullie alles reeds weten over de 35 jaar oude Italiaanse firma? Wij moesten na de video alvast bekennen van niet. Sparco Motorsports werd opgericht door twee rally drivers die de vraag naar brandveilige race overalls beantwoordden.

Een van hen was toevallig ook de zoon van een Italiaans zakenman die producten leverde aan brandweerlui. Hij wist natuurlijk alles van het brandwerende materiaal Nomex en zo konden veiligheid en Italiaans design naadloos gecombineerd worden. Maar ondertussen maakt Sparco ook meer dan zulke overalls, Aston Martin en Ferrari gebruiken zo onder andere racestoelen van hen en ook Bugatti en Lamborghini doen beroep op Sparco voor de vervaardiging van carbon onderdelen. Meer zien en horen jullie echter in onderstaande video. (Via: Autoblog)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...